Om Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health har et gennemgående fokus på bæredygtighed i alle aspekter af koncernens virke. I praksis betyder det blandt andet, at vi passer på klimaet, og at mennesket er i centrum for alt, hvad vi foretager os. Med hvert deres fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte vores beboere i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer.

Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt. Derfor går vi ikke på kompromis med hvem vi ansætter – og vi passer godt på de medarbejdere, vi har, gennem aktiv prioritering af arbejdsmiljø og arbejdsglæde, som vi sammen skaber gennem anerkendelse, faglige udfordringer og tillidsbaseret ledelse. Samlet har Gran Recovery and Health omkring 250 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder.

Mennesker er sociale væsener og trives bedst i sociale fællesskaber, hvor de bliver anerkendt som fuldgyldige, ligeværdige medlemmer, og hvor de oplever, at de gør en forskel. Det er vores opgave at støtte op og skabe de sociale fællesskaber samt sørge for, at den enkelte oplever succeser og mening i tilværelsen.
Grete Mikkelsen
Direktør, Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health
Blindestræde, 4300 Holbæk
Tlf. 59 96 14 80
Powered by Emply